Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Η Istopolis, στα πλαίσια ανάπτυξης και υποστήριξης εξειδικευμένων διαδικτυακών τόπων, ολοκλήρωσε ακόμη ένα project, το MenuThessaloniki.gr, το οποίο ευελπιστεί να γίνει ο μεγαλύτερος και πιο ενημερωμένος οδηγός γεύσεων της Θεσσαλονίκης.

Σκοπός μας είναι η κάλυψη των αναγκών αναζήτησης επιλογών εξόδου, που σχετίζονται με το φαγητό, αλλά και η ανάδειξη και προβολή των επιχειρήσεων εστίασης μέσω μίας σύγχρονης διαδικτυακής πλατφόρμας.

Mε κριτήρια αναζήτησης όπως η γεωγραφική περιοχή και το είδος κουζίνας, παρουσιάζονται στο σύνολό τους τα καταστήματα εστίασης της ευρύτερης περιοχής του νομού Θεσσαλονίκης. Οι καταχωρήσεις των επιχειρήσεων θα πλαισιώνονται με πολλές φωτογραφίες, πληροφορίες, τιμοκαταλόγους, χάρτες, άρθρα και δυνατότητα online κράτησης τραπεζιού. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν οι επισκέπτες να επιλέξουν γρήγορα και εύκολα αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις γαστρονομικές τους προτιμήσεις, αλλά και να ανακαλύψουν νέα γευστικά μονοπάτια.

Η επικοινωνία με το κοινό του οδηγού γεύσεων, MenuThessaloniki.gr θα ενισχυθεί μέσα από τα social media της πλατφόρμας και την αποστολή newsletter στον επισκέπτη, που το επιθυμεί.

Στόχος μας είναι η διαρκής ενημέρωση του οδηγού γεύσεων, η προσθήκη των νέων αφίξεων στο χώρο της εστίασης, αλλά και η φιλοξενία άρθρων με γαστρονομικά νέα. Το περιεχόμενο του οδηγού θα εμπλουτίζεται καθημερινά και με τη δική σας βοήθεια. Περιμένουμε λοιπόν τις παρατηρήσεις, τα σχόλιά σας, αλλά και τις προτάσεις για το πιο γευστικό γαστρονομικό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη!

Sign In