Προφίλ  
 
 
 
 
   
 
Προφίλ
Κατάλογος
Προτάσεις
Αρθρα/συνεντευξεις
Προμηθευτές
Mobile
Καταχώρηση
Επικοινωνία
 


Η Istopolis, στα πλαίσια ανάπτυξης και υποστήριξης εξειδικευμένων διαδικτυακών τόπων, ολοκλήρωσε ακόμη ένα project, το MenuThessaloniki.gr, το οποίο ευελπιστεί να γίνει ο μεγαλύτερος και πιο ενημερωμένος οδηγός γεύσεων της Θεσσαλονίκης.

Σκοπός μας είναι η κάλυψη των αναγκών αναζήτησης επιλογών εξόδου που σχετίζονται με το φαγητό, αλλά και η ανάδειξη και προβολή των επιχειρήσεων εστίασης μέσω του διαδικτύου. Mε κριτήρια αναζήτησης όπως η γεωγραφική περιοχή και το είδος κουζίνας, παρουσιάζονται στο σύνολό τους όλα τα εστιατόρια της ευρύτερης περιοχής του νομού Θεσσαλονίκης. Οι καταχωρήσεις των επιχειρήσεων θα πλαισιώνονται με πολλές φωτογραφίες, πληροφορίες, τιμοκαταλόγους, χάρτες, και δυνατότητα online κράτησης τραπεζιού. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν οι επισκέπτες να επιλέξουν καλύτερα αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις γαστρονομικές τους προτιμήσεις.

Εκτός από την εξειδικευμένη προβολή μέσω διαδικτύου, το διαφημιστικό πρόγραμμα του MenuThessaloniki.gr θα συμπεριλαμβάνει προβολή μεσω ραδιοφωνικών σταθμών (Κοσμοράδιο 95.1, ZooRadio 90.8, 89 Rainbow, Παλμός 96.5, Σταθμός 101.3, CoolFM 106.5, Σίνδος FM κλπ), αλλά και εντύπων (Libre, Ελεύθερο Βήμα Θεσσαλονίκης κλπ).

Μέσα στα άμεσα σχέδιά μας, είναι η ανάπτυξη της αντίστοιχης mobile (wap) υπηρεσίας αλλά και του τμήματος Προμηθευτών επιχειρήσεων εστίασης.

Το περιεχόμενο του οδηγού θα εμπλουτίζεται καθημερινά και με τη δική σας βοήθεια. Περιμένουμε λοιπόν τις παρατηρήσεις και τα σχόλια σας ...